Tisdag 11/10 2022

Vet inte riktigt vad jag ska säga om galamiddagen, det var trevligt fram tills den för högljudda musiken och dansandet började. Då jag inte kan komma på något mera fortsätter jag med annat i stället.

Igår blev en lugn dag, spenderade mesta tiden själv, utöver det började jag karva en pumpa till halloween, halvvägs klar och ska göra det sista idag. Något vi gjort medan jag varit här är att kolla på tv tillsammans efter kvällsmaten, vi har redan sett klart på ”Arcane” och säsong 7 av ”Taskmaster”, vi kommer precis hinna klart med ”Sandman” och säsong 2 av ”Taskmaster” innan jag ska flyga hem på lördag. Idag ska vi iväg och köpa revbensspjäll från den lokala styckaren som jag ska marinera inför imorgon, sen ska jag och Jackie ut på en kortare hike och till sist ska jag bli klar med pumpan.

Fredag 14/10 2022

Idag är sista dagen här… känns trist att behöva komma tillbaka till den svenska hösten och vintern. Men det är inget att klaga över, nu är det tid att fortsätta mitt liv i Sverige. Idag ska jag bara besöka klubbhuset här och säga hej då, efter det spenderar jag resten av tiden med familjen.

Lördag 15/10 2022

Nu sitter jag på flygplatsen och väntar på mitt plan, ser fram mot att träffa alla vänner och familj, men jag ser inte fram mot den svenska hösten och vintern. Hade ingen stress med att packa under morgonen, men då jag inte kommer hinna äta på Heathrow i London innan jag måste på nästa plan köpte vi lite proteinbars att ha i väskan som jag kan trycka i mig om det blir akut.