Onsdag 5/10 2022

Det blev inget Denver igår som vi först trodde, de ansvariga för mötet Björn trodde skulle vara i Denver hade ändrat mötesplats från deras vanliga. Så vi hamnade i Golden, en mindre stad utanför Denver i stället. Detta ledde till ett val om vad vi skulle göra idag: besöka naturen här i Golden eller besöka Denver och hitta något att göra där. Så vi gjorde lite forskning om vad som rekommenderas att besöka. ”Meow Wolf´s Convergence Station” är en ny konstutställning som ingen av oss hade hört talas om, och ingen av oss någonsin sett något liknande. Från det vi sett är hela byggnaden en del utav konstverket, det verkar inte finnas någon tom vägg, utan även de är del utav konstverket. De vanligaste beskrivningarna för Meow Wolf är ”sensory Overload”, ”Mind Bending” och ”Could Spend Hours”. Så efter att ha set all denna information tog vi beslutet att besöka den idag, ska bara boka biljetterna sen åker vi om tre kvart.

Torsdag 6/10 2022

Igår blev en fantastisk men utmattande dag, ”Sensory Overload” som folk kallade Meow Wolf stämde verkligen. Över hundra olika lokala konstnärer som fått fritt fram att skapa det de vill tillsammans med en överhängande berättelse, delar av fyra olika världar kolliderat och skapat ”världen” vi är i nu. Det är svårt att förklara vad Meow Wolf är mer än detta, har aldrig set något liknade som jag kan jämföra med, men om ni någon gång har en chans att besöka någon av de tre städer som har en Meow Wolf utställning, Denver, Las Vegas och Santa Fe, så rekommenderar jag verkligen er att ta chansen och besöka dem. Själv ska jag och familjen besöka Meow Wolf igen nästa vecka.

”The Social Program: Bringing wellness activities into your clubhouse”
Detta var den Workshop där jag och Lena var talare på, vi berättade om Psykla projektet och om hur andra kan arbeta för att göra något liknande. Känner inte att jag behöver ta med så mycket mer om detta, då jag vet att huset spelade in workshopen.

Idag har jag varit och besökt klubbhuset ”Frontierhouse” i Greele, Colorado. Dock blev detta bara ett besök så jag kunde inte stanna en hel dag för att se hur det var, men från det jag såg, är det väldigt likt vårt hus i Båstad.

Söndag 9/10 2022

Det var ett tag sen nu, jag behövde en vilodag i fredags, behövde stänga av hjärnan ett tag för att återhämta mig. Och igår var min födelsedag så då tänkte jag inte ens på bloggande. Idag blir det en större shoppingrunda då vi behöver fylla på med matvaror för nästa vecka och så ska vi köpa en pumpa som jag ska göra till dem.

Den sista workshopen jag var på: “Young Adults Need Clubhouse Now: Reaching out to reduce the transition gap”, kom inte med mycket nytt för min del, den förstärkte flera saker som nämnts innan. Vi behöver bli bättre på att fånga upp de unga vuxna innan det faller helt. Ett ”problem” med denna workshop var att allt var från ett amerikanskt perspektiv där det inte finns något socialt skydd, så ungdomar här är tvungna att leta jobb och samkänsla utanför hemmet, något ungdomarna i Sverige inte alls känner samma sak för. Utöver detta kan jag inte säga att något stod ut för mig.

Och detta var den sista workshopen jag var på, sen var det bara galamiddagen, men den tar jag imorgon i stället för nu.