Fredag 16/9 del 3
Nu är jag äntligen framme! Jag var tvungen att gå upp 04.30 för att hinna och jag hade inte några större problem med det då, men nu är klockan 00.04 i Sverige… så jag har varit uppe i mer än 19 timmar och det märks.
Behöver fortfarande hålla mig vaken ett tag till för att slippa det värsta av jetlagen men med lite kaffe, uppfräschning och lite mat ska det nog gå.

Lördag 17/9
Konferensen har officiellt börjat! Det är en fantastisk stämning men som kan vara något överväldigande.
Har snackat med några här och alla är trevliga.
Men då det är högt till tak blir det mycket oljud.

Måndag 19/9
Sitter här på pizzerian, väntande på vår ”New York style” pizza. Har helt missat att blogga då konferensen tagit så mycket energi.
Men det har varit mycket bra! Mycket tankeväckande saker. Som det är nu orkar jag inte sammanfatta de olika workshoppen jag varit på, så det får jag ta efter konferensen är klar.

Lördag 23/9
Nu är konferensen helt klar och medan de andra är tillbaka till Sverige så är jag nu i Colorado med familjen. Nu ska jag orka sammanfatta konferensen mera! Nu när jag har möjligheten till tid och har energi för det.
Det är fantastiskt att vara tillbaka här nu, går med ett småleende på läpparna konstant nu, inte mycket som kan dra ner måendet.
Så familjen jag är hos består utav Björn, min pappas bästa vän sen många år tillbaka, och hans fru Jackie. Björn är från Sverige och Jackie från USA. Båda två var närvarande när jag föddes och efter min första resa till USA vid 14 års ålder, så fick jag efter resan ett paket skickat till mig, som innehöll ett brev och en nyckel. Tydligen hade jag gjort ett såpass bra intryck att jag var värd att kalla deras hem mitt hem och de var i mer kontakt med mig efter att pappa gick bort än vad mina fastrar var (och är).
Så det är anledningarna till att jag kallar dem familj.
Första dagen här i FC (Fort Collins Colorado)
tar jag det lugnt, inget schema att följa!
Ja konferensen var härlig, men jag hade verkligen ingen extra energi när dagarna var klara. Så nu kan jag äntligen börja sammanfatta de olika workshoppen jag var på!

-Making clubhouse the best known solution (not the best kept secret)

-Tell your story

-How to support student success: completing an education and beyond

-Our History: clubhouse international and the worldwide clubhouse movement

-The Social Program: Bringing wellness activities into your clubhouse

-Young Adults Need Clubhouse Now: Reaching out to reduce the transition gap

Då det var så mycket att ta med på varje workshop så tar jag nog en per dag, börjande imorgon, så syns då.