Torsdag 15/9 del 1
Nu har resan börjat! efter en dag med resfeber sitter jag äntligen på perrongen och inväntar nu tåget som ska ta mig till flygplatsen.
nu är jag glad att jag behöver övernatta på Kastrup, jag kan bara tänka mig stressen om jag behövde ta det tidigaste tåget och det var försenat, som mitt är nu.
nu kan jag inte ångra mig eller backa, nu är det bara att fortsätta framåt på min resa.

Torsdag 15/9 del 2
Efter en lång tur på det försenade tåget är jag äntligen framme på mitt hotell.
men det var inte utan sina föreställda och reella utmaningar. Först var det faktum att hotellet låg utanför flygplatsen, trodde först att jag kunde gå, men det skulle tydligen ta 30 – 45min och det var något jag inte ville så sent på kvällen i en främmande miljö, så jag började kolla och leta efter vilken rutt jag skulle ta i några minuter… tills jag såg att det bara var stationen efter flygplatsen för tåget jag redan satt på…
så den biten löste sig snabbt, nästa problem var när jag steg av tåget och kom upp från stationen, inte kunde se hotellet och hade ingen tillgång till internet, men det löstes ganska lätt- bara att fråga två andra personer innan jag blev satt i rätt riktning. Första personen visade sig vara en annan svensk med exakt samma problem som jag men person nummer två visste vart.
Då trodde jag att allt skulle vara klart för dagen, hade redan checkat in med en app och fått en digital nyckel till rummet, bara en trappa upp!
Står utanför mitt rum och försöker komma in utan någon lycka… får ta mig ner till receptionen och ta ett nyckelkort ändå. Det var inga problem och jag var snart uppe för trapporna igen, men det gick fortfarande inte, efter några försök öppnades dörren! En dubbelbokning!
Så ner för trappan med all packning igen…
Men det var en snabb lösning, fick ett nytt kort till ett annat likvärdigt rum på samma våning, vilket är där jag är nu. Nu är jag färdigbloggad för idag, godnatt och syns imorgon!

Fredag 16/9 Del1
Efter en dålig natts sömn, lagom stressig morgon, så är jag på plats på flygplanet till London, min mellanlandning innan Baltimore.
Planerade tydligen perfekt när det kom till tiden, hann få i mig något och en snabb dusch innan jag tog tåget in till Kastrup, även med det krånglet jag hade har jag tid tillgodo, men inte så att jag behöver sitta och vänta i en timma.

Fredag 16/9 Del2
Sitter här på Heathrow och väntar på mitt sista flyg, inte varit några komplikationer alls. flygandet gick bra, fick några bilder, hade en trevlig granne som jag kunde prata lite med och spenderade mesta dels av tiden på flyget läsande.

Fredag 16/9 del 2,5
Är nu fem timmar in på det 8 tim långa flyget och det har inte varit några problem! första timman var något stel med mina grannar, ingen utav oss var väl intresserade av att prata då, men några timmar in så har detta vänt och resan blivit trevligare.
Började läsa den senaste av Thomas Eriksons böcker (omgiven av…), omgiven av motgångar. Har
bara kommit 20% av boken men han nämnde en sak jag vill få ner på papper: ”fem på fem”- regeln: om en sak inte spelar någon roll om fem år, ägna inte mer än fem minuter åt att uppröras över den.
En fantastisk regel jag ska använda mig utav själv och nämna för andra.
Nu ska jag läsa vidare och se vad mer Thomas har att dela med sig utav.