Slutet på varje år brukar vara en hektisk och stressig tid. Så är det säkert för de flesta i vårt avlånga land. Men det kanske kan undvikas om man planerar det man ska göra lite i förväg. Många julpyntar och radiostationerna spelar mycket julmusik. Så brukar det vara. Så vad har man för förhoppningar inför detta nya år?

Förutom att man blir äldre så händer det säkert många spännande händelser. Allt från att hitta nya kompisar/vänner till att man tar del av event som man gillar. Detta kan vara återkommande händelser, event som man vet att man uppskattar och att vara en del av. En sådan händelse är att jag ska till Malmö och se på Melodifestivalens deltävling där. Eventuellt kommer jag att delta på Melfest Weekend i Stockholm som sker i anslutning då det är final i Melodifestivalen.

Men det finns ju mycket annat som kommer att hända 2023. Här är några saker som jag hoppas kommer att hända 2023.

  1. Träffa kärleken som jag har haft kontakt med i 2 års tid.
  2. Besöka London och se musikalen We Will Rock You som går under en begränsad tid.
  3. Besöka Fontänhuset regelbundet.
  4. Katalogisera färdigt mina CD-singlar som jag börjat på.
  5. Komma igång med regelbundna Melodikryss i Melodifestivalklubben (ett i månaden).

Senare i år fyller jag 50 år och hoppas att jag får en stor uppslutning av personer som vill rösta fram vilken som är den bästa internationella och svenska låten under de 50 år som jag hittills levt. Ett 10-tal personer har redan visat intresse vilket jag tycker är positivt. Jag ska försöka fånga upp fler personer både i Fontänhuset och bland mina vänner. Hoppas att cirka 50 personer deltar.